Download lagu Difarina Indra Adella - Kalah Awu.Mp3

Difarina Indra Adella - Kalah Awu

Listen: 66K

Date: 19 Nov 2021

Duration: 05:38

Likes: 2K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Lirik Difarina Indra Adella - Kalah Awu

Ngopo aku sing selalu salah

Ngopo aku sing kudu ngalah

Kedung jeru iso tak jajaki\

Nanging ati ne manungso sopo sing ngerti

Sak landepe belati isih landep lathi

Mulo kudu ngati ati


Aku meneng mung ngempet lara

Aku pancen wong ra sepiro

Urip iki mung sawang sinawang

Ora golek pemenang, ojo saling njeglang

Sak panase geni isih panas ati\

Yen diomongke neng mburi


Gusti salah kulo nopo Kerep ditulo tulo

Arep sambat bingung karo sopo

Gusti mantepno lakuku, duduhno dalanku

Yen kudu kalah, aku mung kalah awu


Aku meneng mung ngempet lara

Aku pancen wong ra sepiro

Urip iki mung sawang sinawang

Ora golek pemenang, ojo saling njeglang

Sak panase geni isih panas ati

Yen diomongke neng mburi


Gusti salah kulo nopo Kerep ditulo tulo

Arep sambat bingung karo sopo

Gusti mantepno lakuku, duduhno dalanku

Yen kudu kalah, aku mung kalah awu

Keyword : Download Lagu Gratis Difarina Indra Adella - Kalah Awu di Gudang Lagu Full ALbum dan genre - , Download Lagu Difarina Indra Adella - Kalah Awu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Difarina Indra Adella - Kalah Awu , Download Lagu Difarina Indra Adella , Download Lagu Kalah Awu Download Lagu Difarina Indra Adella - Kalah Awu MP3, Download Video Difarina Indra Adella - Kalah Awu
Home