Download lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo.Mp3

Nella Kharisma - Separo Nyowo

Listen: 19.6K

Date: 31 Dec 2021

Duration: 04:07

Likes: 1.2K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Lirik Nella Kharisma - Separo Nyowo

Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu

Kangenku ngelayung marang sliramu

Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu

Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu


Abot sing tak songgo iku ora sepiro

Di banding kangenku sing ning njero dodo

Bingung keserang rindu urip keroso sintru

Yen sampek durung keturut nyanding sliramu


Mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu

Nadyan sak kecap iso gawe merem atiku

Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip

Sampek tumekane pati marang sliramu


Separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu

Tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu

Iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu


Keyword : Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Separo Nyowo di Gudang Lagu Full ALbum dan genre - , Download Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo , Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Separo Nyowo Download Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo MP3, Download Video Nella Kharisma - Separo Nyowo
Home