Download lagu Pipit Adelia - Manteb Teko Ati.Mp3

Pipit Adelia - Manteb Teko Ati

Listen: 230

Date: 23 Jan 2021

Duration: 04:56

Likes: 72


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Lirik Pipit Adelia - Manteb Teko Ati

Tresno tulus ning ati

Sing ra bakal keganti

Yomung  koe sing tak sayang

Yo mung kowe sing tak gadang

tak jogo ojo nganti ilang


Sing tak jaluk sliramu

Tulus saka atimu

Aku sing tau kelaran

Sing biyen disio-sio 

Pangarepanku mugo kowe setiyo


Ojo sampek menggok kanan kiri

Yakin bakal manteb teko ati

Ora usah noleh nyawang mburi


Yen wes mesti jodo bakal rabi

Dungoku mugo gusti ngrestui

Urep bareng tumekaning pati

Karo sliramu wong sing tak tresnani

Keyword : Download Lagu Gratis Pipit Adelia - Manteb Teko Ati di Gudang Lagu Full ALbum dan genre - , Download Lagu Pipit Adelia - Manteb Teko Ati Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Pipit Adelia - Manteb Teko Ati , Download Lagu Pipit Adelia , Download Lagu Manteb Teko Ati Download Lagu Pipit Adelia - Manteb Teko Ati MP3, Download Video Pipit Adelia - Manteb Teko Ati
Home